Nu ar vi i paradiset ta mig tusan

Kroatien ar allt vi nagonsin dromt om. Vi bor i en liten by 40 minuter utanfor chatermeckat split. Vi ar mycket nojda med att i stort sett inte traffa en enda kotte forutom nagra foalskade eller mindre foralskade par som bor pa villa sanja precis som vi. Vi har 50 meter till havet. Havet ar varmt! och vi betalar 75 spann natten for kalaset. Vi har en mammi som skoter stallet. Hon kan inte engelska sa vi gar mest runt och ler till varandra hela dagarna men det ar ratt trevligt det med. Nu har vi kollat upp nasta resmal som blir ljubjlana, uttala det om ni kan! batarna till italiano var alldeles for dyra men eftersom tagresan mellan split och zagreb som vi reda gjort en gang fast pa andra hallet da ar typ det coolaste man kan uppleva sa ar vi nojda och glada anda.

Kommentarer
Postat av: emma

oh så härligt det låter! här hemma regnar det på midsommaraftton, men det ska nog bli bra ändå. sitter och knepar ihop ett passande blandband - så mycket bra musik att välja mellan!
vad gäller lägenheten tror jag nu att det blir 1 augusti ändå, har inte pratat med emma om saken, men hon på akelius har tagit semester i tre veckor framåt utan att börja på vårt case, så om allt ska göras som det ska så är det ju inte möjligt innan. men det blir nog bra ändå.
ha en toppendag och hälsa karin från mig. puss!

2007-06-22 @ 12:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback