Ännu en bubbla som spruckit

Helger med Ullis är idel fina, vackra, mysiga helger i ett närmast konstans alkoholrus där stadierna av paltkoma pendlar på en skala mellan 4 och 5. Inga timmar går så fort som dessa och inga måndagar kommer fortare än dom efter en fantasihelg.
Fredagen bjöd på middag med Emma, Kerstin, Fanny, Hasselbackspotatisen och Karin. Prinsesstårta. Jeriko och dans i svett.
Lördagen bjöd på många timmar i stadsvärlden, möten med gamla vänner och suktand efter nya prylar. En lång kö in till systemet. Det finns för mycket fester i storstaden. Världens godaste pastasallad intogs framför tvn. Pastaknyten fyllda med gorgonzola och valnötter. Massor med avocado, rödlök, oliver, massor med fejkkyckling. Spenat. Sen godis, öl och chips till illamåendet börjar bli påtagligt. Debaser och världens märkligaste musiksammansättning; techno varvat med kängpunk. Tur att vi hade varandra.
Igår blev det underbar brunch på element; pannkakor, bröd, yoghurt, kaffe, äggröra, korv, frukt. Lång lång promenad till havet, morotskaka och 80-talsfilm med Kerstin. Sen tar fantasin slut och vänner lämnar. Då är det tur att det finns vänner kvar som man kan laga söndagsthaimat med. Thank you darlings för att nu finns.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback